Building Since 2016
Luni - Vineri 09:00 - 18:00        

Cele mai apreciate tendinte ale anului 2020 in materie de mobila

Anul acesta a venit cu schimbari si provocari in viata noastra, dar in acelasi timp a venit cu oportunitatea perfecta de a ne reinventa si a ne bucura mai mult de timpul petrecut impreuna, in confortul casei noastre. Pentru ca este momentul perfect pentru redecorarea casei, cu elemente care sa te reprezinte si care sa iti aduca starea interioara de pace, calm si speranta, alaturi de un confort sporit, iti prezentam cele mai apreciate tendinte in materie de mobila pentru anul 2020:

 

1. Mobila in culoarea anului 2020 desemnata de Institutul Pantone: Albastrul clasic

 

Chiar daca specialistii nu stiau ce perioada grea avea sa vina, au ales culoarea anului Albastrul clasic. O nuanta vibranta de albastru marin, care ne induce starea de calm si reverie. Aceasta culoare se potriveste in special pentru a aduce o nuanta vie in camera, fie pe canapele, scaune si fotolii sau masa. Arata foarte bine pe catifea, dar si pe alte materiale care dau impresia de fluiditate. Astfel, de fiecare data cand te plictisesti in casa, iti vei aduce aminte de valurile marii si de cerul senin al verii.

 

2. Imbinarea elementelor moderne cu cele vintage, pentru un aer chic si confortabil

 

Atunci cand petreci mult timp in casa, ai nevoie de confort, de materiale calitative si durabile, dar care sa arate bine si din punct de vedere estetic. Anul acesta te poti juca cu culorile si stilurile pentru a crea o atmosfera jucausa, cat mai placuta si relaxanta. Revigoreaza-ti casa impletind traditionalul cu stilul vintage pentru un design unic si personal. Da o nota de personalitate casei tale prin elemente din trecut, pline de istorie, care au o anume incarcatura emotionala si care spun o poveste uitata in timp.

 

3. Folosirea materialelor naturale: ratan si rachita

 

Avem nevoie sa ne intoarcem la natura, sa pastram elemente delicate si cat mai putin prelucrate, care sa ne aduca aminte de elementele decorative traditionale pe care le gaseam in casa bunicii. Elementele din rachita sau ratan sunt cel mai des folosite in exteriorul locuintei, in gradina sau pe terasa, mai ales datorita rezistentei la intemperii. Specialistii in design interior ne indeamna ca in 2020 sa fim creativi si nonconformisti si sa facem combinatii indraznete, impletind in designul interior si elemente din materiale naturale. 

 

4. Canapele si alte elemente de decor in forme curbate

 

Te-ai saturat de canapeaua ta atat de comuna si dreptunghiulara? Transforma-ti livingul si da-i un aer romantic si boem cu o canapea speciala, in forma curbata. E prea mult de lucru sa iti transformi sufrageria? Poti sa schimbi total vibe-ul unei camere si cu un element de decorare mai putin pretentios, cum este fotoliul. In plus, poate te-ai gandit sa iti amenajezi coltisorul acela numai bun de citit langa geam, langa biblioteca din birou. Alege un scaun asimetric, cu personalitate, care sa te indemne la confort si la a te aseaza pentru a savura un pahar de vin sau a te pierde intr-o poveste din paginile cartii tale preferate.

5. In 2020 se poarta catifeaua

Catifeaua pune in evidenta orice element de mobilier, ducand cu gandul la lux si eleganta fara margini. Indiferent ce culoare alegi, cu catifea nu poti da gres, atunci cand vrei ceva iesit din tipare. Alege sa iti creezi propria colectie de catifea pentru toata casa formata din perne decorative, canapea si fotoliu pe care sa le plasezi cu inspiratie in diverse zone ale casei. Catifeaua este moale si placuta la atingere si nu se demodeaza niciodata. Cu siguranta atunci cand vei avea vizitatori, creatiile tale vor atrage atentia in mod placut.

 

6. Paturile tapitate si tabliile de pat sunt in voga in 2020

 

Patul este una dintre piesele centrale de mobilier ale casei, de aceea trebuie ales cu grija, pentru ca pe langa partea estetica, trebuie sa fie foarte confortabil si sa aiba niste accesorii la fel de cool si confortabile (somiera, saltea, lenjerie, etc.). Tendinta din acest an se refera la paturile tapitate si la tabliile de pat care sa creeze un echilibru intre tonurile calzi si reci si care sunt facute, de cele mai multe ori, din catifea, panza sau piele. Paturile tapitate au si o utilitate mare daca sunt copii prin casa, pentru ca sunt mai putin predispusi la micile loviri din neatentie. Tabliile de pat care sunt create in culori puternice pot scoate din anonimat si da personalitate incaperii. Simte-te ca la un hotel de lux de fiecare cand intri in dormitor, datorita patului tau somptuos si foarte confortabil.

7. Piese de mobilier facute la comanda, personalizate in functie de stilul tau autentic

 

 

Alege sa iti declari gustul rafinat in design interior prin a-ti face la comanda niste piese de mobilier unicat, care sa iasa din tipare si sa dea testul timpului. Fie ca vrei sa creezi un stil vintage propriu casei tale, fie ca vrei sa ai anumite piese de mobilier deosebite, precum o masa de dinning sau cafea care sa fie deosebita, anul acesta poti sa iti pui creativitatea la treaba. Cum ti-ar placea sa te simti cand intri intr-o anumita camera? Cum vrei sa se simta oamenii cand intra pe usa casei tale? Esti pasionat de rafinament si lucruri neobisnuite sau poate de un stil minimalist? Creeaza-ti propriul stil care sa arate caracterul tau si lasa-te invaluit de personalitatea casei tale.

 

8. Obiecte de mobilier pentru amenajarea gradinii si a terasei

 

Profita de faptul ca petreci mai mult timp in casa, la inceput de an si regandeste designul curtii tale sau al terasei. Vei vrea sa cauti piese de mobilier care sa te indemne la a petrece timp afara, bucurandu-te de parfum placut de flori, de aer curat, de razele soarelui si de ciripitul pasarilor. Alege sa personalizezi si sa ai piese statement care sa fie deosebite si sa dea un aer chic, poate frantuzesc unei gradini, care altfel ar fi banala. Inspira-te din reviste, de pe Pinterest si Instagram si gaseste profesionistii care iti pot face elementele dorite in timpul cel mai scurt si cu cu pretul cel mai bun.

Apeleaza la Zen Ambient pentru a-ti redecora casa cu o mobila de calitate, cu stilul pe care tu il doresti si care sa dureze in timp. Alege profesionalismul, integritatea si pasiunea care ii caracterizeaza pe cei din echipa Zen Ambient si vei primi consultanta in alegerea materialelor potrivite, atentie la detalii si experienta de peste 16 ani in confectionarea pieselor de mobilier comandate. In plus, transportul mobilierului si montajul se face cu grija si se ofera o garantie extinsa de 5 ani pentru lucrarile facute. 

Alege echipa de profesionisti ZEN AMBIENT ca sa ai casa visurilor tale, cu un design si cu o mobila functionala care sa ti se potriveasca, unde sa simti emotiile si bucuriile de zi cu zi.

Leave a Reply

Ultimele postari

PARTENERI


ARY & David Eximcom


   

Cele mai noi proiecte