Building Since 2016
Luni - Vineri 09:00 - 18:00        

DESPRE NOI

EXPERTI PENTRU DUMNEAVOASTRA

Zen Ambient este alegerea perfecta atunci cand optati pentru un mobilier la comanda.

Cu o experienta de peste 16 ani in domeniu productiei de mobilier, suntem o echipa de profesionisti ce venim in sprijinul dumneavoastra, oferindu-va consiliere si ajutor in proiectare inca de la primul pas.

Calitatea este ceea ce ne recomanda, de aceea am ales sa lucram doar cu furnizori de top, pentru a crea un mobilier exclusivist, luxuriant. Suntem maleabili si reusim sa ne adaptam cu usurinta cerintelor pietei si tehnologiei din domeniu.

Daca v-am starnit entuziasmul, va invitam sa aruncati un ochi aici pentru a vedea ce proiecte mai facem, sau sa ne contactati pentru a stabili o inalnire, in cazul in care v-ati decis sa va realizati mobila mult visata alaturi de noi.

lucrari_183

Mobilier la comanda – calitate si executie impecabila

Am pornit ca o afacere de familie, ce a luat amploare vazand cu ochii. Tocmai de aceea, putem spune ca punem suflet in fiecare piesa de mobilier pe care o executam. Multumirea ce se citeste pe chipul clientului ne da imboldul de a merge mai departe, pentru ca ne convinge ca suntem buni in ceea ce facem.

Iar pentru ca ne dorim sa avem clienti cat mai fericiti, asiguram transportul si montajul gratuit in Bucuresti si Ilfov, in cele mai bune conditii de ambalare.

CONSULTANTA

Nevoile dumneavoastra sunt prioritatea noastra, dorindu-ne sa fiti pe deplin multumiti. De aceea, inca de la inceput, va oferim suport si consultanta in privinta design-ului, pentru ca mobilierul realizat sa fie exact cum va doriti. Si pentru ca totul sa fie perfect, ne deplasam personal la domiciliu pentru masuratori.

TERMEN DE EXECUTIE

Cea mai mare provocare in achizitionarea mobilierului la comanda este termenul de executie. Cu noi insa, acest lucru este doar un mit. Vom stabili impreuna un termen de finalizare al comenzii dumneavoastra, iar noi ne vom asigura ca va fi respectat in totalitate.

GARANTIA CALITATII

Lucram cu produse de top, fara a face nici o secunda rabat de la calitate. De aceea, oferim garantie de pana la 2 ani pentru montaj, suplimentar fata de garantia oferita de producator in privinta materialelor si accesoriilor.

ECHIPA PROFESIONISTA

Avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul fabricarii mobilierului, suntem o echipa de profesionisti, iar calitatea este ceea ce ne caracterizeaza. Cu fiecare proiect realizat am invatat si ne-am perfectionat. Astfel, dumneavoastra veti beneficia de cele mai bune servicii.

MONTAJ

Pentru ca ne-am gandit la toate, in cadrul cotatiei de pret finale este inclus si montajul. Astfel, va puteti relaxa in timp ce noi va transformam casa in locuinta mult visata, fara efort suplimentar din partea dumneavoastra.

TRANSPORT

Una din cele mai frecvente intrebari este daca oferim transport. Da, oferim! Si pentru ca iubim ceea ce ne iese din maini, suntem atenti sa impachetam cu grija fiecare piesa de mobilier, sa o infoliem individual si sa o protejam cu coltare.

Ultimele postari

PARTENERI


ARY & David Eximcom


   

Cele mai noi proiecte