Building Since 2016
Luni - Vineri 09:00 - 18:00        

Avantajele unei bucatarii la comanda

Bucataria este printre cele mai importante incaperi dintr-o locuinta. Pe langa faptul ca gatitul iti asigura hrana tie si familiei tale, el poate fi si un hobby extrem de placut. Astfel ca poti identifica in bucatarie atat spatiul in care pregatesti si savurezi mancarea in viata de zi cu zi, cat si locul in care te poti relaxa. Este, asadar, necesar sa acorzi o deosebita atentie modului in care mobilezi aceasta incapere.

Fie ca optezi sa iti faci o bucatarie la comanda sau sa mergi pe varianta uneia modulare, trebuie sa alegi cu foarte mare grija obiectele prin intermediul carora vei umple acest spatiu si il vei transforma intr-unul pe placul tau.

Mobilarea unei bucatarii trebuie sa aiba in vedere atat latura estetica, cat si pe cea practica. Este necesar sa iti mobilezi bucataria intr-o maniera care sa iti asigure tot confortul pentru a gati fara probleme. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca ai la dispozitie suficient de mult spatiu de depozitare pentru obiectele si aparatura pe care le vei utiliza, dar si ca totul se imbina armonios si contribuie la crearea unui ambient placut ochiului, in care sa te simti bine atunci cand gatesti sau mananci. Tocmai de aceea, este destul de dificil sa gasesti de-a gata bucatarii potrivite gusturilor tale si care sa respecte toate aceste criterii. Iar atunci intervine varianta de a-ti construi bucataria la comanda.

Ce avantaje obtii daca iti faci bucatarie la comanda

Daca mergi pe varianta unei bucatarii la comanda, te vei bucura de unele avantaje pe care alternativa achizitionarii uneia gata facute nu ti le poate oferi. Flexibilitatea este cheia si ce poate fi mai flexibil decat varianta de a alege tu totul? Iata care sunt principalele cinci avantaje pe care le poti obtine daca alegi sa cumperi o bucatarie creata special pentru tine.

  1. Fructifici la maximum spațiul – putine locuinte se bucura de un spatiu foarte generos. De aceea, majoritatea celor care cauta sa isi mobileze spatii precum bucataria vor incerca sa gaseasca echilibrul perfect in asa fel incat sa obtina un grad de utilitate cat mai ridicat, fara a sacrifica prea mult din spatiul pe care il au la dispozitie. Astfel, varianta mobilierului facut la comanda este una excelenta, pentru ca iti permite sa alegi acele piese care sa ocupe fix cat esti dispus sa sacrifici din spatiul pe care il ai la dispozitie. Daca mergi pe optiunea unei bucatarii modulare, exista riscul ca dimensiunile obiectelor de mobilier sa fie mari si sa te lase cu prea putin loc in care sa te desfasori, mai ales daca preferi varianta unui design cat mai minimalist.
  2. Personalizezi totul si ajustezi in functie de parere expertilor nostri – nimic nu este prestabilit atunci cand iti faci mobila pe comanda. Totul se construieste in functie de gusturile si de asteptarile tale, iar asta iti permite sa combini idei si sa creezi mixul ideal. Poti alege materialul, accesoriile, finisajele, culorile, dar si numarul obiectelor pe care sa le contina mobilierul din bucataria ta. Toate ideile tale vor fi analizate de specialistii nostri si, impreuna, vom gasi varianta optima pentru ca tu sa te bucuri de un rezultat final care sa iti satisfaca preferintele.
  3. Garantia calitatii – gratie faptului ca ai posibilitatea de a alege materialele si finisajele, te poti asigura ca acestea se ridica la nivelul calitativ pe care il doresti. Prin cumpararea de mobilier la comanda, cumperi de fapt exact ceea ce iti doresti. Nu trebuie sa faci niciun fel de compromis si sa sacrifici calitatea materialelor pentru un design placut sau invers, pentru ca atunci cand comanzi mobilier, tu alegi ce fel de material vrei sa fie utilizat la fabricarea sa. Vei avea siguranta ca materialele folosite sunt de calitate si asigura durabilitate bucatariei tale. Din acest punct de vedere, este important si tipul lemnului pentru care optezi, fie el lemn masiv sau PAL, dar și materialele din care sunt fabricate accesoriile, precum balamalele, suportii sertarelor sau manerele. In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, poti alege cele mai bune variante si expertii nostri iti vor sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari pentru ca tu sa poti merge pe varianta cea mai convenabila.
  4. Unicitate – un sentiment foarte placut atunci cand iti mobilezi locuinta este acela de a-ti pune amprenta asupra modului in care arata totul. Spatiul in care traiesti trebuie sa se potriveasca personalitatii tale si sa te faca sa te simti cu adevarat ca acasa. Nu face exceptie nici bucataria, iar varianta de a o face la comanda iti asigura libertatea sa gandesti un spatiu asa cum nu mai poti intalni in alte case. Mobilierul standard, pe care il poti cumpara gata asamblat, nu se fabrica intr-un singur exemplar, astfel ca sigur vor exista si alte bucatarii similare. In schimb daca mergi pe varianta de a-ti face bucataria la comanda, totul va fi aranjat in functie de gusturile si preferintele tale. Vei avea garantia ca nimeni nu mai are o bucatarie asa cum e a ta, atat din punct de vedere structural, cat si in ceea ce priveste latura estetica.
  5. Nimic inutil – mobilierul pe care il alegi atunci cand iti comanzi bucataria va fi unul optimizat intr-o maniera ideala nevoilor tale. Nu vine cu niciun fel de bagaj inutil si nu prezinta absolut niciun element care sa ocupe spatiul degeaba. Avand in vedere ca tu alegi totul, acesta este inca un aspect in privinta caruia nu trebuie sa faci niciun fel de sacrificiu. Tu alegi numarul obiectelor de mobilier, pozitia lor si justificarea fiecaruia.

Asadar, varianta de a-ti mobilia bucataria in functie de propriile preferinte si idei este una posibila si care vine la pachet cu foarte multe avantaje. Daca mergi pe mana expertilor Zen Ambient, te poti bucura de o bucatarie la comanda la un pret excelent, cu transport si montaj gratuit in Bucuresti, dar si in Ilfov. Expertii nostri iti pot oferi suportul si informatiile necesare pentru ca ideile tale sa devina realitate, iar bucataria ta sa arate exact asa cum iti doresti.

sursa foto: Pixabay

Leave a Reply

Ultimele postari

PARTENERI


ARY & David Eximcom


   

Cele mai noi proiecte